Audiciencabine HZ100

Deze audiciencabines, ook wel meetcabine, audicel, audiometrie of audiometreercabine genoemd, zijn speciaal door ons ontwikkeld, samen met mensen die hun sporen rijkelijk verdiend hebben in de audicienwereld, om achtergrondgeluiden te elimineren en zo de audicien de mogelijkheid te geven een goede gehoortest te kunnen afnemen.

Het gaat om degelijke cabines vervaardigd van onze geteste HZ100 panelen. Leverbaar in twee afmetingen, namelijk 1300x1200 rolstoeltoegangkelijk en de HZ100-Mini 1050x1050mm, beiden ca. 2220mm hoog. Buitenzijde gladde plaat, binnenzijde geperforeerde plaat en daartussen akoestisch isolatiemateriaal. De afwerking van de panelen is standaard uitgevoerd in RAL9010. De cabines hebben, mede door het gebruik van fraaie rvs details, een degelijke en luxe uitstraling.

Wij gaan in principe uit van één type cabine in twee afmetingen die wij, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, als goedkoopste in zijn klasse, in Nederland geplaatst, leveren! Let op onze cabines hebben dus een dikkere wand met betere prestaties dan de tot nu toe veel gebruikte ouderwetse meetcabines.

Eerst alleen de grotere versie, maar omdat we steeds vaker audiciens zien die bij een opticien intrekken hebben we in verband met vaak beperkte ruimte de HZ100-Mini ontwikkeld. Deze heeft de kleinste afmetingen met nog steeds de dikkere wand en een zeer acceptabele binnen afmeting, waar ook de grotere cliënt gerust in plaats neemt.

Alle cabines zullen gelijkwaardige akoestische eigenschappen hebben gelijk het geteste model geplaatst in een winkel medio 2012 en 2016 en de laboratorium geteste versie medio maart 2013 en 2016. Inmiddels staan er meer dan 400 opgesteld bij audiciens. Allen akoestisch gemeten en voldoen probleemloos aan de gestelde eisen als gehanteerd door het "Centrum voor Certificatie" om triage metingen te mogen doen.

De deur kan zowel links als rechtsdraaiend uitgevoerd. Eén van te voren aan te geven zijwand is voorzien van een dubbelglas venster, daaronder een zgn. jackpaneel (binnen/buiten).

Verder in dit paneel twee ventilatievoorzieningen één onder het raam en één bovenin het paneel met daarin verwerkt een luchtverversingsventilator, de stroomaansluiting met schakelaar/zekering en aan de binnenzijde een lichtpunt. De cabine is trilling arm opgesteld t.o.v. de ondergrond.

Wij geven 2 jaar garantie op de technische installatie. Wij zorgen continue voor reserve delen aan ons bedrijf, ook ná de garantieperiode.

Indien u geïnteresseerd bent in onze cabines bent u van harte welkom om eens plaats te nemen in eentje bij ons in Moerdijk, de ongelofelijke demping te horen m.b.v. onze 104db geluidsbron, of contact met ons op te nemen door te bellen of mailen.