Ventilatieroosters

Klankdichte doorvoerroosters

type KID, zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in scheidingswanden en deuren waarbij geen doorspraak of geluidsoverdracht van het ene naar het andere vertrek mag plaatsvinden. Door een uitgekiend productieproces zijn wij in staat een kwalitatief hoogstaand rooster te leveren, en ondanks op maat gemaakt met een korte levertijd Standaard te leveren in de kleur RAL 9010 of naturel geanodiseerd.

Brandwerende, klankdichte doorvoerroosters

type HRDB zijn ontwikkeld om brand te compartimenteren ofwel branddoorslag van het ene naar het andere vertrek te verhinderen. Hiervoor zijn ze getest en goed bevonden volgens NEN 6069, wat inhoudt dat de roosters 60 minuten brandwerend zijn. Dit betekent dat de roosters toegepast mogen worden in brandwerende deuren en scheidingswanden.

Brandwerende Suskasten

Vlamdoorslagvrije suskasten die variabel zijn in hoogte, demping en luchtdoorlaat en bovendien alle bekende typen buiteninstroomopeningenen montagekaders kunnen hebben.

Geluidsabsorberende doorvoerroosters

type GDR met een uitermate hoge luchtgeluidisolatie, zijn sperciaal ontwikkeld om het doorspreken tussen verschillende ruimten onderling te voorkomen bij ventilatieopeningen welke o.a. in deuren of scheidingswanden worden aangebracht.

Klankdichte buitenluchtroosters

type GAB300, zijn speciaal ontwikkeld om bij ventilatie openingen in ketelhuizen, compressorruimten, machinekamers, airconditioninginstallaties, koeltorens geluidshinder te voorkomen. Na uitgebreide proefnemingen zijn wij er in geslaagd een buitenluchtrooster met een uitermate hoog geluidabsorberend vermogen te vervaardigen dat bovendien aan de huidige architectonische eisen voldoen.

Thermisch verzinkte buitenluchtroosters

Regendwerend toe- en afvoerrooster voor wandmontage in luchtbehandelingsinstallaties en als be- en ontluchtingsrooster voor stookruimten, gasmeterruimten, opslagruimten en parkeergarages.

Insteekvrije buitenluchtroosters

type IBR zijn speciaal ontwikkeld om het probleem van het binnen brengen van ongewenste voorwerpen zoals vuurwerk, rotjes, brandende peuken, staaldraad enz. via ventilatie openingen in een gevel te voorkomen.

Is er iets niet duidelijk, heeft u vragen of andere opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar: 0168 382 600 of e-mailen naar: info@vanhillo.nl.